torsdag, oktober 27, 2005

Få besked om opdateringer på Kawa Mek

Det er langt fra hver dag, jeg skriver her på bloggen. Men så rammes Guatemala af en orkan eller skrivelysten kommer over mig, og der er pludselig masser at skrive om.

Hvis du gerne vil undgå at skulle kigge forgæves efter nye opslag på bloggen, men gerne vil opdage, når der sker opdateringer, er der flere muligheder.

Du kan bruge en RSS-reader som kan læse XML-feeds. Jeg har tidligere tilbudt feedet i flere formater, men nu har Feedburner så mange indstillingsmuligheder, at det ikke længere skulle være nødvendigt med flere formater. Det feed som du kan finde ved hjælp af Feedburner-ikonet ovre til højre, skulle kunne læses af alle feed-readere. Hvis du abonnerer på det gamle atom-feed vil jeg opfordre dig til at skifte til det nye one-size feed.

Feedet kan også ses i en browser. Jeg bruger selv funktionen "Live bookmarks" i browseren Firefox til at følge med i diverse feeds.

Endelig har jeg oprettet en mailservice hos Feedblitz, som udsender en e-mail til abonnenterne morgenen efter hver opdatering på bloggen. Det betyder at man som abonnent modtager nogle få mails om ugen, afhængigt af hvor flittigt jeg skriver, og højst én mail om dagen. Denne service kan man tilmelde sig i nederste højre hjørne.

Hvis du får problemer med nogle af disse services, er du velkommen til at skrive til mig.

Etiketter:

2 kommentarer:

Klokken 27/10/05 17:13 , Anonymous Benjamin - guablogg sagde ...

Hei Kawa Mek :)

Takk for din kommentar paa min blogg. Jeg synes du gjoer en kjempebra jobb med din blogg. Jeg er helt imponert! Det er en haaploes situasjon det aa vaere her i Norge aa ikke kunne informere skikkelig om det som foregaar i Guatemala. Men du, du gjoer det!! Du skriver saa masse.

Jeg linker deg til min blogg. Det norske publikum trenger virkelig aa lese hva du skriver.

Muchos saludos y adelante ;)
Benjamín - Guablogg

 
Klokken 28/10/05 04:02 , Blogger Kawa Mek sagde ...

Hej Benjamin!

Tak for din hilsen og din opmuntring.

Det er dejligt at vide at min blog bliver læst rundt omkring.

Det er også dejligt at se på din blog, at I også er i gang i Norge med indsamling til hjælp til Guatemala efter Stan. Det er der brug for.

Jeg synes også det er en flot indsats du har gjort med at bringe nyheder fra Guatemala på norsk. De er også nyttige for danskere, som ikke kan læse nyhederne på spansk.

 

Send en kommentar

<< Startside