Fedt og snyd (og lidt flid)

Orden i klædeskabet

Træt af at få at vide, at dine T-shirts ikke er lagt ordentligt sammen? Så er der hjælp her.

Epifani i bageriet

Jomfruen af Guadalupe har manifesteret sig i Cobán, Alta Verapaz, Guatemala, i et lille stykke brød, som er 7 år gammelt, men slet ikke er muggent endnu. Det er da noget ud over det sædvanlige. La Virgencita del Pan har da også allerede forårsaget talrige mirakler.

(Aner du et grønligt skær over brødet? Så vær ikke bekymret, det skyldes vel den grønne farve i Jomfruen af Guadalupes lange kappe).

Pauser i reklameblokkene

Tør du zappe væk fra TV-Danmark?

Svindel i søgemaskinen

Prøv at skrive 'miserable failure' i søgefeltet nedenfor og tryk på "søg"-knappen. Se Googles side i det nye vindue - og husk at angive søgning på "hele nettet" og ikke kun på dansk. Giver søgningen et pudsigt resultat?
Google

Her på siden kan du læse forklaringen på, hvad George Bush og Michael Moore har med "miserable failure" at gøre ifølge Google.

Googles kriterier kan være svære at gennemskue. Så kan man jo synes at det må være enklere at downloade hele internettet én gang for alle.

Listenostalgi:

Af alle de irriterende lister, der har gået rundt på e-mail, var der et par stykker, der var lidt sjovere end de andre. Hvis man altså har præcis min form for humor. Her har du dem i let redigerede udgaver.

Opdateret d. 30.11.2005

Guide til Guatemala