Tekniske oplysninger og anbefalinger

Om denne side

Koden til siderne på dette site er skrevet i den pædagogiske html-editor Stone's WebWriter (til Windows) fra Steen Hjelmstrands Stone's Software. Programmet får hermed mine anbefalinger.

Sidernes struktur med fast venstremenu og topbar er opbygget med hjælp fra Hjemmesideskolen. En varm tak til Erik Ginnerskov og andre brugere af nyhedsgruppen dk.edb.internet.webdesign.html for de mange gode råd.

Siderne er opbygget med separat typografiark (CSS) samt server side includes (SSI) af en fil til visning af menu og af en fil med en conditional comment [if IE] der tager højde for nogle bugs i Internet Explorer, som ikke følger W3C's standarder.

Valid HTML 4.01!
Html-koden er erklæret som doctype "html 4.01 transitional" og overholder standarderne fastlagt af W3C. Kode, som overholder disse standarder, kaldes "valid kode". Det giver størst sandsynlighed for, at siden ser nogenlunde ens ud i forskellige browsere. Du kan selv tjekke om denne side kan valideres ved at klikke på logoet for W3C's validator.

Jeg har afprøvet designet i skærmopløsninger ned til 1024x768 og 800x600 pixels. Hvis du bruger 800x600 kan du med fordel vælge en mindre tekststørrelse i menuen 'Vis' i din browser (eller tryk på minustegnet, hvis du bruger Opera). Det skulle afhjælpe de småproblemer, der måtte være.

Designet er testet i forskellige versioner af Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer samt Safari og Internet Explorer for Mac. Hvis din browser ikke viser siderne rigtigt, må du meget gerne skrive til mig: mikkel@fabel.dk

Jeg tester løbende nye funktioner på sitet. I topbaren kan du søge på alle sider på lakjer.dk v.hj.a. Googles søgemaskine.

Opdateret d. 2.1.2006

Guide til Guatemala