Opdateret d. 6.10.2005

Guide til Guatemala på nettet

Dette web-katalog indeholder links til en række sider om Guatemala, som jeg har fundet interessante. Det er ikke meningen, at kataloget skal være udtømmende, men at det skal være brugbart for interesserede i Guatemala, hvad enten det drejer sig om rejser, solidaritet, kulturellle eller akademiske emner. Jeg står naturligvis ikke inde for indholdet af de sider, som optræder i kataloget.

Bemærk, at nogle af kategorierne er underopdelt i sektioner efter hjemmesidernes oprindelsesland, hvilket i de fleste (men ikke alle) tilfælde svarer til en inddeling af siderne efter sprog (dansk, spansk og engelsk). Det samme emne kan altså optræde i flere sektioner under samme kategori.


Mange guatemalanske domæner er hostede på ustabile eller langsomme servere. Selv store aviser som La Hora kan være utilgængelige, når serveren har en dårlig dag, for så at vende tilbage igen. Derfor markerer jeg i første omgang linket med "server ude af drift" når jeg opdager et problem. Fortsætter problemet i længere tid, sletter jeg linket fra kataloget.

 

Guide til Guatemala